Headlineri Ultre zapalit će Split

29_01_2014 / 16:03h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Headlineri Ultre zapalit će Split

Split će i ovo ljeto biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje elektronske glazbe, a tome u prilog najbolje govori najava prvih headlinera festivala Ultra Europe. Guetta, Hardwell i Cox samo su neki od njih.

Split će i ovo ljeto biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje elektronske glazbe, a tome u prilog najbolje govori najava prvih headlinera festivala Ultra Europe, koji će se ove godine održati u Splitu od 11. do 13. srpnja. Riječ je o čak 12 vrhunskih svjetskih glazbenih zvijezda koje predvode Hardwell, najbolji DJ svijeta po izboru uglednog časopisa DJ Mag, i Armin Van Buuren, koji se nalazi na drugom mjestu u istom izboru, te David Guetta, Tiësto, Afrojack i Carl Cox. Njima će se pridružiti Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W.

Ta su imena organizatori ekskluzivno otkrili na današnjoj konferenciji za medije te tako potvrdili da će ljubitelje elektronske glazbe iz svih dijelova svijeta na Poljudu dočekati izuzetna produkcija te još bolja i impresivnija kulisa za nastupe najboljih DJ-a svijeta. Uz još više izvođača u line-upu, novosti ovogodišnjeg izdanja su i dodatni festivalski dan, zbog kojeg organizatori očekuju 30 posto posjetitelja više nego prošle godine te jedinstvena fan zona s posebnim sadržajima i ponudama za obožavatelje. I ove će se godine održati ekskluzivni tulum na plaži, Ultra Beach, i to 15. srpnja, a detalji o lokaciji i ulaznicama bit će poznati u veljači.

Organizatori vjeruju da će nakon ovogodišnjeg izdanja Ultra Europe zaslužiti svoje mjesto u TOP 10 destinacijskih glazbenih festivala u svijetu te da će broj zemalja iz kojih će posjetitelji doći u Split biti veći od 100.

Iako je trenutni kontingent ulaznica rasprodan u rekordnom roku, nova prilika za obožavatelje stigla je već danas od 12 sati na internetskoj stranici Festivala. I s novom cijenom Regular General Admission ulaznica od 985 kuna (129 eura), festival Ultra Europe ostaje u rangu cjenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda i kvalitete produkcije u svijetu. Uz spomenute festivalske ulaznice, koje se odnose na sva tri dana u Splitu, organizatori su najavili skoro puštanje u prodaju VIP ulaznica za stajanje po cijeni od 765 kuna (100 eura) za svaki pojedini festivalski dan. VIP stolovi ili lounge prostori moraju se rezervirati izravnim upitom na e-adresu [email protected]. Domaće će posjetitelje dodatno razveseliti činjenica da će od 24. veljače u prodaju biti puštena ograničena količina od 5000 festivalskih ulaznica po povlaštenoj cijeni od 755 kuna (99 eura) za hrvatske državljane. Spomenute će se ulaznice moći kupiti u poslovnicama Tisak Media te putem internetske trgovine Mondo.