Gregorian ponovno na Gripama

16_01_2013 / 10:09h
Gregorian ponovno na Gripama

Mistična glazbeno-scenska atrakcija Gregorian ponovno dolazi u Hrvatsku, a organizatori najavljuju dosad neviđen scensko-glazbeni spektakl i različit od onih prethodnih...

Mistična glazbeno-scenska atrakcija Gregorian u sklopu Epic Chants Tour 2013, na kojoj promoviraju svoj novoobjavljeni studijski album Epic Chants, ponovno dolazi u Hrvatsku. U Splitu će nastupiti 04. travnja, u dvorani SC Gripe - dan prije nastupaju u Zagrebu, a dan kasnije u Varaždinu.

- Show koji će publika u Hrvatskoj imati prilike vidjeti doista je dosad neviđen scensko-glazbeni spektakl i različit od onih prethodnih. Raskošna produkcija s novim, posebnim efektima i dvosatni show oduševit će sve prave fanove Gregoriana, ali očekujemo i ogroman interes publike koja do sada još nije imala prilike uživo čuti ovaj neponovljivi i uvijek originalan zbor - najavljuje producent Tomislav Kašljević, organizator hrvatskog dijela turneje i čovjek koji je prije četiri godine Gregorian prvi puta predstavio domaćoj publici.

Uz već poznatu solisticu Ameliu Brightman koju je publika u Hrvatskoj već imala prilike slušati, Gregorian na ovoj turneji predstavlja i svoju novu članicu, atraktivnu pjevačicu Evu Mali, pa će publika uz vokale raspjevanih monaha moći uživati i uz dvije solistice.

Ulaznice po 140 i 180 kuna za splitski koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim.