Get in the Ring u Splitu

02_12_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Dan Burton, Unsplash
Get in the Ring u Splitu

Uvjet natjecanja je da dobitnici financijskih sredstava moraju prebaciti sjedište svoje tvrtke u Split, minimalno na 12 mjeseci.

U Splitu će se 12. prosinca održati nacionalna razina međunarodno poznatog natjecanja Get in the Ring
Natjecanje je namijenjeno svim poslovnim subjektima do 5 godina starosti, a prijave su otvorene do 4. prosinca u 20:00h.

Grad Split, kao suorganizator, osigurao je nagradni fond za finaliste u iznosu od 250.000,00 kn, pri čemu prvoplasirani odnosi 100.000 kn, drugoplasirani 70.000 kn, trećeplasirani 50.000 kn, dok plasirani od četvrtog do šestog mjesta dobivaju po 10.000 kn.
Uvjet natjecanja je da dobitnici financijskih sredstava moraju prebaciti sjedište svoje tvrtke u Split, minimalno na 12 mjeseci.
 
Get in the Ring (GITR) startupima pruža globalni podij za uspostavljanje vrijednih veza za započinjanje, rast i povećanje poslovanja. GITR se održava u preko 100 zemalja gdje surađuje s čelnicima poduzetničkih ekosustava.
Poznat je po inovativnom formatu u kojem se startupi doslovno suočavaju u boksačkom ringu. Borba između dva startupa ima 5 tematskih rundi od 30 sekundi.
Sudjelovati možeš kao natjecatelj ili kao posjetitelj, a više detalja o samom natjecanju i postupku prijave potraži na linku.

Natjecanje organiziraju Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu i Grad Split, a samo natjecanje će se održati na dvije lokacije: Ekonomski fakultet
i Radisson Blu hotel.