Pohvale i za preseljeni Garden

12_06_2012 / 08:33h
Pohvale i za preseljeni Garden

Nakon što ga je prošle godine The Telegraph proglasio jednim od deset najboljih europskih ljetnih pop/rock festivala, popularnom Garden festivalu je ove godine priznanje dao svjetski poznati turistički vodič.

Nakon što ga je prošle godine britanski The Telegraph proglasio jednim od deset najboljih europskih ljetnih pop/rock festivala, popularnom Garden festivalu je ove godine priznanje dao svjetski poznati turistički vodič Lonely Planet koji ga je izabrao u deset prijedloga za brzi bijeg na drugo mjesto i osim vrhunske glazbe istaknuo i prirodne ljepote koje okružuju lokaciju tik uz Jadransko more.

- Garden Festival i Electric Elephant se održavaju početkom srpnja u Tisnom, mjestu ljepote tipične za morske gradiće, gdje nastupaju najbolji predstavnici europske elektroničke i dance glazbe. Tisno pruža puno više od ostalih festivala u regiji svojim izvanfestivalskim sadržajima, a to su krstarenje brodom oko okolnih otoka, istraživanje zavučenih uvala i degustacija nevjerojatnih morskih delicija - napisali su u lipanjskom broju magazina Lonely Planet.

Podsjetimo, svjetski popularni festival odselio se iz Petrčana te će se ove godine održati od 04. do 11. srpnja u Tisnom.

www.thegardenfestival.eu