GALUM izložbom povezuje studente

03_04_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: galum.hr
GALUM izložbom povezuje studente

Galerija umjetnina u Splitu raspisala je natječaj za sudjelovanje u trećem izdanju Programa A4 koji povezuje studente u svrhu organiziranja izložbe koja će povezati buduće umjetnike i povjesničare umjetnosti.

Galerija umjetnina u Splitu raspisala je natječaj za sudjelovanje u trećem izdanju Programa A4 koji povezuje studente u svrhu organiziranja izložbe koja će povezati buduće umjetnike i buduće povjesničare umjetnosti iz cijele Hrvatske. Rok za prijavu je petak, 3. srpnja 2020. godine (rok je produžen do 17.7. 2020.).

Pravo pristupa na natječaj imaju studentice i studenti diplomskog studija Umjetničke akademije u Splitu, Umjetničke akademije u Osijeku, Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci i Likovne akademije u Zagrebu, u suradnji sa studenticama i studentima diplomskog studija Povijesti umjetnosti hrvatskih sveučilišta.

Odluku o dobitnicima natječaja donijet će peteročlani žiri sastavljen od četiri sudionika programa Fast Forward i jednog predstavnika Galerije umjetnina, a izložbe A4 održat će se u malom izložbenom prostoru Galerije umjetnina u prosincu 2020. godine, te tijekom 2021. prezentirati u partnerskim institucijama.

Više informacija dostupno je na galum.hr.