FSO traži stipendiste

20_10_2014 / 12:46h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: everystockphoto.com
FSO traži stipendiste

Forum za slobodu odgoja rapisao je natječaj za stipendiste za školovanje u Velikoj Britaniji. Prijave traju do 20. studenog.

Školske godine 2015./16. Forum za slobodu odgoja obilježit će dvadeset godina suradnje s britanskom organizacijom The Headmasters' and Headmistresses' Conference (HMC). Tim povodom Forum za slobodu odgoja raspisuje Natječaj za 20. generaciju stipendista u programu HMC-a za Hrvatsku.

U dvadeset godina suradnje, kroz program je prošlo oko 200 učenika kojima je školovanje u Velikoj Britaniji promijenilo život. Danas su neki do njih uspješne osobe i profesionalci u svom poslu, neki od njih studiraju na prestižnim sveučilištima u svijetu. Svi oni svjedoče o dobrobiti školovanja i upoznavanja drugih kultura te da je iznimno važno ulagati u svoje znanje i vještine.

Natječaj za 20. godinu stipendiranja otvoren je od 20. listopada do 30. studenog 2014.,  namijenjen je učenicima drugih razreda srednjih škola koji bi treći razred htjeli provesti u Velikoj Britaniji, a tekst Natječaja i sva ostala dokumentacija mogu se preuzeti na stranici Foruma za slobodu odgoja.