Freerider stiže u Zonu

29_10_2014 / 08:23h  |  Autor: I. Z.
Freerider stiže u Zonu

Kao iznenađenje u Zoninom listopadskom programu najavljujemo gostovanje Mislava Mironovića, uspješnog freeride biciklista koji je znatno promijenio hrvatsku extreme sport scenu i postao uzor mnogim mladim riderima.

Kao iznenađenje u Zoninom listopadskom programu najavljujemo gostovanje Mislava Mironovića, uspješnog freeride biciklista koji je kao klinac iz kvarta pedalirajući došao do pozicije profesionalca koji potpisuje ugovore sa vodećim svjetskim brendovima te je znatno promijenio hrvatsku extreme sport scenu i postao uzor mnogim mladim riderima. Netom prije puta preko Atlantika, u četvrtak (30. 10.) u 21 sat dolazi u Info zonu!

>> Prati najave događanja u Zoni na infozona.hr/program

Putovanja su njegova svakodnevnica, od onih prekooceanskih do onih malo bližih i kraćih, pa su rijetke prilike za uživo čuti njegovu priču o uspjehu, životu profesionalnog freeride biciklista te marketinškim potezima i pogledu na svijet koji su ga izdvojili od drugih.

Prvi je put počeo okretati pedale bicikla na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, šest godina je trenirao gimnastiku, a zahvaljujući Eurosportu počeo je otkrivati da ga ispunjavaju izazovi i rizik ekstremnih sportova te je već sa 16 godina nastupio na međunarodnom natjecanju u Češkoj. Danas, uz sve rezultate, postignuća i sponzore, ne zaboravlja sa mladim riderima podijeliti svoje znanje i veliko iskustvo koje je stekao na terenima od ulice pa do najboljih bike parkova na raznim stranama svijeta.