Francuska večer u Info zoni

06_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Roko Britvić, arhiv
Francuska večer u Info zoni

Francuska večer održat će se u srijedu 8. lipnja u Info zoni. Polaznici različitih škola jezika predstavit će Francusku jelima, pjesmama, igrama, kratkim predavanjima i scenskim nastupima.

Francuska večer u Info zoni održat će se u srijedu, 8. lipnja, u 20 sati. Polaznici različitih škola jezika predstavit će Francusku jelima, pjesmama, igrama, kratkima predavanjima i scenskim nastupima.

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u lipnju
>> Posjeti klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Učenice i učenici profesorice Luise Quien predstavit će se tako u raznim ulogama - kao prevoditelji, glumci, kuhari, izlagači, voditelji i pjevači. Slavica Vegar, polaznica Centra za obrazovanje odraslih Trstenik, održat će uvodnu riječ. Potom će riječ preuzeti polaznice Centra znanja stranih jezika. Mia Skoko održat će prezentaciju o Coco Chanel, a Ana Garac predavanje Sjećanja iz Pariza. Polaznice Centra za obrazovanje odraslih Trstenik pripremit će francuska jela, no prije degustacije provjerit ćemo znanje u kvizu i sreću u tomboli koje će voditi Luka Rađa, još jedan polaznik Centra znanja stranih jezika. Prema kraju večeri igrokazom Mon mec a moi odvest će nas Duje Karaman polaznik Jezičnog centra Sintagma te Ana Kamber i Petra Musa polaznice Centra znanja stranih jezika. Uvod u karaoke bit će Gibonnijeva Tempera na francuskom jeziku. Otpjevat će je Đana Smajo, prošlogodišnja drugoplasirana RTL-ova Zvjezdica.

- U lipnju će, zahvaljujući europskom nogometnom prvenstvu, Francuska biti glavna sportska tema, a francuski jezik i kultura bit će tema Francuske večeri u Info zoni - poručuje profesorica Luisa Quien, pozivajući sve zainteresirane da iskoriste priliku i upoznaju Francusku.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.