Foto: Male stvari puno znače

03_03_2012 / 12:55h
Foto: Male stvari puno znače

Tema fotografskog natječaja za sve zaljubljenike u fotografiju, amatere i profesionalce, je Male stvari puno znače, a nagrada za najbolje 500 kuna.

Zbor fotoreportera Hrvatske i Fina objavili su fotografski natječaj za sve zaljubljenike u fotografiju, amatere i profesionalce, starije od 16 godina.

Tema natječaja je Male stvari puno znače.  Male stvari označavaju sve one postupke i situacije s kojima smo svakodnevno okruženi, a koji mogu na neki način izazvati pozitivne osjećaje i izmamiti osmjeh na lice. Na fotografijama mogu biti ljudi, događaji, prizori iz svakodnevnog života, prirode i okoliša, sporta, kulture, tradicije, ali i osobni doživljaj ili samo neki detalj koji predstavlja ili asocira na temu natječaja.

Fotografije se zaprimaju isključivo putem weba fotoreporteri.hr/natjecaji. Jedna osoba može poslati maksimalno 10 fotografija.

Autorima najboljih fotografija će isplatiti 500 kn naknade po fotografiji, a na svečanoj dodjeli nagrada autori će dobiti i priznanje te sponzorski poklon FINA-e.

Natječaj je otvoren od 01. ožujka do 18. ožujka 2012. godine zaključno u ponoć.

facebook.com
fotoreporteri.hr
fina.hr