Fotomaratonci, na start!

09_05_2012 / 09:03h
Fotomaratonci, na start!

U organizaciji Udruge Klika i Fotokluba Split 26. svibnja održat će se drugi splitski fotomaraton! Novina je posebna kategorija za natjecatelje do 18 godina te popusti...

U organizaciji Udruge Klika i Fotokluba Split 26. svibnja održat će se drugi splitski fotomaraton! Split će se tako i ove godine naći u društvu dvadesetak svjetskih gradova. Kao i prošle godine, natjecatelji će na samom startu dobiti 12 tema te unutar šest sati za svaku temu moraju fotografirati po jednu fotografiju, naglašavajući maštovitost i kreativnost.

Kao i prošle godine, natjecatelji do 18 godina natjecat će se u svojoj kategoriji što je posebnost splitskog fotomaratona. Ovogodišnja novina su popusti ostvareni u suradnji s Hrvatskim željeznicama i hostelom Sunseekers. Fotomaratonci koji ne žive u Splitu tako će na start u 11 h na Voćnom trgu moći doći 40% jeftinije, a po potrebi i prespavati u hostelu za 59 kuna.

Prijaviti se možete do 23.05.2012. na webu udruge Klika, a ako ostane mjesta moći ćete se prijaviti i na samom startu. Svi koji se prijave do 15.05. imat će zajamčenu traženu veličinu majice :)

www.klika.hr