Fotografiraj za Zonu!

13_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: freeimages.com
Fotografiraj za Zonu!

Info zona objavljuje natječaj za volontere koji će biti angažirani na kreiranju foto sadržaja za portal za mlade infozona.hr. Cilj je mladima pružiti priliku da fotografijom informiraju vršnjake, ali i otvoriti im medijski prostor. Rok za prijavu je 31. ožujka.

Info zona objavljuje natječaj za volontere koji će biti angažirani na kreiranju foto sadržaja (fotografije za opremu teksta i zasebni fotoalbumi) za portal za mlade infozona.hr, a prijava je otvorena na infozona.hr/volontiranje.

Na prijavu su pozvani mladi od 18 do 30 godina koje zanima fotografija i/ili se njom već bave i koji imaju vlastitu foto opremu. Sa svim volonterima bit će potpisan volonterski ugovor te će po završetku volontiranja dobiti potvrdu o stečenim kompetencijama. Osim dnevnih događanja, kao što su tribine, okrugli stolovi, otvaranja izložbi i druga događanja, volonteri će imati prilike pokrivati i koncerte i druga večernja događanja u Splitu i okolici.

Od volontera se očekuje angažman jednom tjedno, a osigurat će im se upute te povratne informacije i savjeti od urednika fotogalerije portala te urednice portala.

Cilj je ovog natječaja mladima pružiti priliku da fotografijom kao medijem informiraju svoje vršnjake, ali i otvoriti im medijski prostor te pružiti priliku za stjecanje iskustva.

Rok za prijavu: 31. ožujka.