Fotografijom do Strasbourga

13_11_2015 / 10:05h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: EYE /Fb
Fotografijom do Strasbourga

Europski parlament organizira fotografski natječaj za mlade EYEamHere, a najbolji će osvojiti put u Strasbourg i priliku da kao fotoreporteri pokrivaju EYE - European Youth Event. Natječaj je otvoren do 28. veljače 2016.

Natječaj EYEamHere za mlade fotografe organizira Europski parlament u povodu održavanja manifestacije Europski događaj za mlade (European Youth Event - EYE) 2016., koji će se održavati 20. i 21. svibnja.

Mladi u dobi između  18 i 30 godina koji vole fotografiju pozvani su prijaviti se na natječaj za koji je potrebno iduće: na službenoj stranici Europskog parlamenta potrebno je preuzeti i isprintati logo za EYE 2016 te ga zatim fotografirati na mjestu koje je natjecatelju ili natjecateljici iz nekog razloga posebno (gradski trg, mjesto gdje se najčešće druži s prijateljima i slično), a pritom se očekuje da fotografija bude što je moguće kreativnija.

Za prijavu se maksimalno tri fotografije, zajedno s prijavnim obrascem, šalju na e-mail adresu [email protected]. Urednici će zatim svaki tjedan fotografije dijeliti putem službene Facebook stranice i tako sve do 28. veljače 2016., kad natjecanje završava. Vlasnici triju fotografija koje do tog datuma prikupe najviše likeova za nagradu će osvojiti put u Strasbourg na Europski događaj za mlade EYE, gdje će imati priliku pratiti događaj kao fotoreporteri te će im biti pokriveni svi troškovi.