Fotografijom do nagrada

10_01_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: freeimages.com / N ljm
Fotografijom do nagrada

Fotografi iz cijelog svijeta pozvani su da se prijave na natjecanje na temu Značajna mjesta. Pobjednik će osvojiti ZEISS objektive i putne troškove za putovanje po izboru u iznosu 3000 eura. Rok za prijavu je 7. veljače.

Svjetska fotografska organizacija (WPO) i ZEISS drugu godinu zaredom organiziraju fotografsko natjecanje Seeing Beyond, na temu „Značajna mjesta“ (Meaningful places). Natjecanje je otvoreno fotografima iz cijelog svijeta.

Od natjecatelja se traži da na fotografijama prikažu značajna mjesta koja će istaknuti zanimljivosti svijeta u kojem živimo. Svaki sudionik može prijaviti između 3 i 10 slika. U obzir će se uzeti samo neobjavljeni radovi nastali između 1. siječnja 2012. do 7. veljače 2017. godine.

Prijava je besplatna. Pobjednik će dobiti ZEISS objektive u vrijednosti od 12 tisuća eura, tri tisuće eura za putne troškove kako bi dovršio željeni fotografski projekt na lokaciji koju odabere, te put u London kako bi primio nagradu na svečanosti za 2017 Sony World Photography Awards.

Za prijavu se potrebno registrirati na web stranici WPO.

Rok za prijavu: 7. veljače.

Više na linku.