Foto natječaj za 3000kn

01_12_2022  |  Autor: I.Z.
Foto natječaj za 3000kn

Ukupni fond natječaja za mlade za prve tri nagrade je 3 tisuće kuna, a odnosi se na bon za kupovinu u Svijetu medija. Zadana tema fotografije mora biti inspirirana idejom Zajedničke budućnosti.

Povodom Europske godine mladih, Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade te Deskom Kreativne Europe – ured Kultura pri Ministarstvu kulture i medija organizira Foto natječaj za mlade. Zadana tema fotografije mora biti inspirirana idejom Zajedničke budućnosti.

Natječaj je otvoren od 30.11.2022. do 7.12.2022. godine, a mogu se prijaviti sve mlade osobe od 18 do 30 godina koje borave u Hrvatskoj. Ukupni fond prve tri nagrade je 3 tisuće kuna, a odnosi se na bon za kupovinu u Svijetu medija.

Mogu se prijaviti do 3 fotografije po autoru. Fotografije moraju biti isključivo u digitalnom obliku, u JPG formatu visoke kvalitete, minimalnih dimenzija od 2500 do 3500 piksela, rezolucije 300 dpi. Obrada fotografije u računalnim programima dopuštena je do mjere koja ne narušava sklad, kompoziciju i sl. originalne fotografije. Uz fotografije se prilaže kratak tekst od najviše jedne kartice s opisom motiva i koncepta fotografije

Fotografije se šalju isključivo e-mailom na adresu [email protected], a više informacija dostupno je na ampeu.hr.