Foto natječaj o mladima za mlade

02_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: freeimages.com / Vsabha
Foto natječaj o mladima za mlade

Prva hrvatska intermedijalna web platforma za umreživanje umjetnika otvorila je natječaj za fotografije a mogu se prijaviti osobe u dobi od 15 do 35 godina. Rok za prijavu je 1.11.2016.

FictionPlayGrounds, prva hrvatska intermedijalna web platforma za umreživanje umjetnika, osmislila je fotografski natječaj usmjeren na život mladih ljudi, na njihovu unutarnju stvarnost i svakodnevicu.

Potaknut medijskom podzastupljenošću mladih i snagom fotografskog medija, kolektiv FictionPlayGrounds želi istaknuti važnost reprezentacije mladih osoba unutar medijskog prostora, ali im i dati priliku da ispričaju svoje priče fotografskim portretima. Želje, stavovi, okupacije i strahovi u su fokusu natječaja, kao i emocije na licima i priče koje se kriju iza pogleda uperenog ili skrivenog od objektiva.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe u dobi od 15 do 35 godina, koji će fotografijom odgovoriti na pitanja što ih pokreće, čega se boje, za što se bore. 

Za izabrane radove FictionPlayGrounds će organizirati minimalno jednu izložbu u stvarnom prostoru, a radovi će se, u dogovoru s autorima i autoricama, objaviti na službenoj stranici FictionPlayGroundsa te kao zasebna web edicija.

Rok za prijavu: 1. studenog 2016.

Više informacija na fictionplaygrounds.com.