Foto natječaj: Interpolacije

21_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Morguefile.com
Foto natječaj: Interpolacije

Klub studenata ARTeFACT organizira foto natječaj pod imenom Interpolacije u arhitekturi. Natječaj je namijenjen svim studentima RH. Pobjednički rad bit će nagrađen iznosom od 1000 kuna.

Klub studenata povijesti umjetnosti ARTeFACT, u sklopu šestog po redu Dana povijesti umjetnosti, organizira fotografski natječaj na temu Interpolacije u arhitekturi. Dan povijesti umjetnosti bit će posvećen suvremenoj arhitekturi i održat će se 18. ožujka 2016. godine u Rijeci.

Forma izričaja je slobodna, prihvaćaju se crno-bijele i fotografije u boji svih stilova, procesa snimanja i obrade, a fotografije ne smiju biti starije od 5 godina. Svaki autor treba sudjelovati serijom od najmanje 3 do najviše 5 fotografija. Fotografije moraju biti u JPG formatu, minimalne rezolucije 72 ppi. Autor je dužan priložiti i tekstualni opis do 100 riječi o prikazanome.

Natječaj je namijenjen svim studentima Republike Hrvatske, bez obzira na vrstu studija i fotografsko iskustvo. Najbolji radovi bit će izloženi u prostoru Filozofskog fakulteta u Rijeci, a pobjednički rad bit će nagrađen novčanim iznosom od 1000 kuna.

Obrazac za prijavu može se pronaći na artefact.com.hr, a prijave se zaprimaju isključivo putem e-mail adrese [email protected].

Rok za prijavu: 1.ožujka 2016.