Budućnost u objektivu

23_12_2015 / 09:58h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
Budućnost u objektivu

Raspisan je fotografski natječaj za naslovnicu 8. broja magazina za mlade Info zona, a tema je budućnost. Na prijavu su pozvani mladi u dobi od 15 do 30 godina a rok za prijavu je 15. siječnja.

S novom godinom doći će i novi broj magazina za mlade Info zona. Početak godine obično je vrijeme osvrta na prethodnu godinu, ali i promišljanja o budućnosti, o problemima i o prilikama, o barijerama i o uspjesima. Info zona zato raspisuje fotografski natječaj za naslovnicu 8. broja časopisa, a tema je upravo - Budućnost. Je li budućnost crna ili bijela, apstraktna ili konkretna, pesimistična ili vedra - u potpunosti je prepušteno autorima.

Na prijavu su pozvani mladi u dobi od 15 do 30 godina. Za prijavu je potrebno poslati najviše 3 dosad neobjavljene fotografije, veličine najmanje 2 MB, te osobne podatke (ime, prezime i kontakt broj) na e-mail adresu [email protected] s naslovom (predmet maila) foto natječaj.

Najbolju fotografiju odabrat će žiri koji čini uredništvo magazina, a najviše ocijenjene fotografije objavit će se i na portalu infozona.hr.

Rok za prijavu: 15. siječnja 2015.

Magazin o mladima, za mlade - i za svaki džep

Dosad je objavljeno već sedam brojeva magazina za mlade Info zona, koji predstavlja još jedan način na koji Info zona dopire do mladih informirajući ih o obrazovanju, zaposlenju, zdravlju, aktivizmu, mobilnosti, kulturi mladih i mogućnostima kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, no dopire i do ostalih te ih informira o raznim aktivnostima mladih.

Sedmi broj magazina bit će tiskan u 500 primjeraka i distribuiran u Info zoni te na mjestima okupljanja mladih - u Splitu, ali i izvan njega. Kako i dosad, i dimenzijama i cijenom (nula kuna) bit će prilagođen svakom džepu.

Dosadašnji brojevi magazina dostupni su na linku.