Natječaji za peti FMFS

02_04_2012 / 09:44h
Natječaji za peti FMFS

Peti Festival mediteranskog filma Split održat će se od 2. do 9. lipnja 2012. godine. Otvoreni su natječaji za autore dugometražnih i kratkih filmova, a ove godine se objavio i poseban poziv za priče iz Tršćanske ulice.

Peti Festival mediteranskog filma Split održat će se od 2. do 9. lipnja 2012. godine, a otvoreni su natječaji za autore dugometražnih i kratkih filmova, a ove godine se objavio i poseban poziv za priče iz Tršćanske ulice.

Otvoren je poziv svim autorima iz mediteranskih zemalja da prijave svoje uratke koji nisu prikazani u Hrvatskoj, a producirani su  u 2011. ili 2012. godini. Rok prijave je 15. travnja 2012. godine.

- "Mole se svi bivši i sadašnji stanovnici Tršćanske, njihova bližnja i daljnja rodbina i prijatelji, te redoviti ili povremeni korisnici svih legendarnih zidića ove ulice, ali i ostali Splićani, bili oni boduli ili vlaji, da fjabe, anegdote, šale, javne ili tajne priče ne dulje od dvije kartice teksta, te slike ove ulice u obliku fotografija ili video zapisa pošalju sa svojim kontakt podacima na e–mail [email protected] od trenutka objavljivanja ove vijesti do, zaključno, 20.4.2012. godine. Na navedenoj e-adresi možete postaviti i sva pitanja vezana uz ovaj projekt." - stoji u pozivu organizatora koji je u sklopu festivala pokrenuo novi projekt pod nazivom Ćakule splitskih ulica s namjerom snimanja priča o kultnim splitskim ulicama.

fmfs.hr