FMFS dovodi kino i na Hvar

20_03_2014 / 11:15h  |  Autor: Ivana Zec  |  Foto: FMFS
FMFS dovodi kino i na Hvar

Nakon uspjeha na Lastovu projekt revitalizacije kino programa u Dalmaciji Kino Mediteran pokreće redovni program i u gradu Hvaru. Zahvaljujući organizatorima Festivala mediteranskog filma Split te podršci grada Hvara, projekcije će se održavati u Arsenalu dva puta mjesečno.

Nakon uspjeha na Lastovu projekt revitalizacije kino programa u Dalmaciji Kino Mediteran pokreće redovni program i u gradu Hvaru.  Zahvaljujući organizatorima Festivala mediteranskog filma Split te podršci grada Hvara, projekcije će se održavati u Arsenalu dva puta mjesečno.

Hvarani će već u petak, 21.03. u 20h, moći uživati u belgijskoj drami nominiranoj za Oscar Alabama Monroe, uz cijenu ulaznice od 20kn. Najmlađim posjetiteljima namijenjen je animirani film sinkroniziran na hrvatski Ernest i Celestina, koji će se prikazati u subotu, 22.03. u 18h uz cijenu ulaznice od 15kn.

Festival mediteranskog filma najavljuje održavanje kino programa na Hvaru i Lastovu dva puta mjesečno sve do kraja lipnja, kada će se projekcije početi održavati na otvorenom dva puta tjedno cijelo ljeto.

Tijekom lipnja, srpnja i kolovoza hvalevrijedan projekt Kino Mediteran obići će još 15 gradova i mjesta diljem Dalmacije, u kojima će gostovanja trajati 3 dana. Detalji o gradovima domaćinima, kao i terminima te programima mogu se pronaći na službenim stranicama Festivala mediteranskog filma Split.