Fibra ne staje i ima nova imena!

31_03_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Fibra ne staje i ima nova imena!

Kao što je ranije najavljeno, Fibra, festival alternativne urbane glazbe, održat će se u Ljetnom kinu Bačvice i već najavljenim izvođačima - Pips, Chips & Videoclips, Detour, Svemirko, Buč Kesidi i Z++ - pridružuju se nova imena.

Kao što je ranije najavljeno, Fibra, festival alternativne urbane glazbe, održat će se u Ljetnom kinu Bačvice, 3. i 4. srpnja 2020. godine! Već najavljenim izvođačima – Pips, Chips & Videoclips, Detour, Svemirko, Buč Kesidi i Z++ - pridružuju se Kawasaki 3P, Vojko V, Porto Morto i Neon Wife. - Ukoliko se festival zbog pandemije ne održi ili bude prebačen na drugi termin, imate pravo na potpuni povrat iznosa za kupljene karte – potvrdili su iz yem agencije, organizatora festivala.

Kawasaki 3P jedan je od naših najdugovječnijih bendova koji je 2019. godine proslavio 25 godina rada. Vojko V je trenutno najpoznatiji regionalni hip hop izvođač, vlasnik tri Porina, a samo u 2019. godini odradio je preko 50 koncerata u Hrvatskoj i regiji.

Manje poznata imena su Porto Morto, jedan je od produkata zagrebačkog JeboTon kolektiva, i Neon Wife, indie / synth wave bend koji se predstavio na glazbenoj sceni prvim singlom Back Row.

Jeftinije Festivalske ulaznice do 27. travnja

Festivalske ulaznice mogu se kupiti u sustavu Entrio po cijeni od 90,00 kn do 27. travnja. Nakon toga se cijena festivalske ulaznice penje na 110,00 kn. Dnevne ulaznice biti će puštane u prodaju 4. svibnja kada će se objaviti i raspored po danima.