JUMF: Najaktualniji izvođači regije

21_05_2012 / 21:21h
JUMF: Najaktualniji izvođači regije

Kako smo već najavili, u samom centru Zadra održat će se još jedan Jader urban music festival na kojem će nastupiti trenutno najaktualniji izvođači iz Hrvatske i regije.

Kako smo već najavili, od petka do nedjelje, od 22. do 24. Lipnja, u samom centru Zadra održat će se još jedan Jader urban music festival na kojem će nastupiti trenutno najaktualniji izvođači iz Hrvatske i regije.

Ovogodišnji headlineri festivala su legendarni bend iz Los Angelesa Tito & Tarantula koji će nastupom u Zadru započeti svoju europsku turneju. U glavnom programu festivala Kapetanskim parkom pojavit će se i Goran Bare i Majke, Disciplin A Kitschme i Edo Maajka, te nimalo manje koncertno atraktivni Brkovi, One Piece Puzzle, Antenat i Golem. U znak osječko-zadarskog prijateljstva, pozivnicu su dobili i osječki Debeli Precjednik i zadarski Crasso De Odio, a i ove godine, u petak, prvog dana festivala, održat će se veliko finale Zadarske gitarijade u koje će finalisti doći preko kvalifikacijskih koncerata. Kao vrhunac te večeri nastupiti će svjetski kilo car Rambo Amadeus.

Pored već spomenutog main stagea, velika novost ovogodišnjeg JUMF-a je soundsystem stage na kojeg u petak dolaze mlade zadarske snage Botza soundsystem i Štemanje d.o.o. U subotu će ga prepustiti ekipi koja će promovirati Lost theory festival: Zmayo (Pistolero Crew), Val Vashar (Zenon), Steve-O (Suntrip), a u nedjelju ritam drže Vrki (Digitron), Karlo i Ivana (Homegrown Sound) te Dj Peter Posh (Kingston Sound).

U ponudi otkačenih iznenađenja i mogućnosti organizatori su najavili i vjenčanja u Jumf-ovoj kapelici pa tako i otvorili prijave.

jumf.hr