Festival kratkog filma - natječaj

26_10_2006
Festival kratkog filma - natječaj

<div style="text-align: left;">U sklopu već predstavljenog projekta "<a href="http://zajedno.split.com.hr/">Zajedno za jednako</a>", Studentski informacijski centar i splitski.portal pozivaju vas na natječaj za festival kratkometražnog filma koji će se održati u prosincu. Natječaj je otvoren za sve kameroljupce...

U sklopu već predstavljenog projekta "Zajedno za jednako", Studentski informacijski centar i splitski.portal pozivaju vas na natječaj za festival kratkometražnog filma. Tema filma može biti diskriminacija (spolna, rasna, na nacionalnoj osnovi ili zbog seksualne opredjeljenosti), kršenje ljudskih prava, predrasude, ali i neki od pozitivnih primjera - tolerancija, poštivanje različitosti i multikulturalnost. Uz pomoć stručnog suradnika ćemo na osnovu prijavljenih radova napraviti selekciju filmova koji će se prikazati na festivalu koji će se održati u prosincu. Autor najboljeg filma dobit će (nadamo se) vrijednu nagradu.
Radove uz osobne podatke i kontakt donijeti ili poslati na adresu:
Slobodna volonterska zona
Jerina 1 (iza Sv. Frane)
21 000 Split

Za sve informacije: [email protected]

Zadnji dan prijava na natječaj je 27.11.2006. Pomozite nam da budemo dosljedni pa nemojte da nam dobri radovi stižu s pečatom pošte nakon tog datuma ;)

napisao: splitski.portal