Uređuj FB stranicu EU parlamenta

13_09_2012 / 15:45h
Uređuj FB stranicu EU parlamenta

Europski parlament raspisao je natječaj za vođenje Facebook stranice parlamenta na jedan dan. Troje pobjednika osvojit će i dvodnevno putovanje u Strasbourg!

Europski parlament raspisao je natječaj za vođenje Facebook stranice parlamenta na jedan dan. Troje odabranih će osim vođenja stranice (praćenje rasprave, biranje tema, pisanje postova i moderiranje rasprave) biti nagrađeni i dvodnevnim putovanjem u Strasbourg 24. i 25. listopada uz osigurane putne troškove, smještaj i obroke. 

Sve što trebate napraviti je da na Facebook zidu ovoga natječaja napišete zašto mislite da treba izabrati baš vas. Vaš post ne smije sadržavati više od 200 slovnih znakova. Tim Europskog parlamenta zadužen za Facebook tada će načiniti uži izbor od deset kandidata. Nakon toga, vaši kolege – drugi fanovi Europskog parlamenta na Facebooku – glasovat će tijekom zadnja dva tjedna u rujnu za one koje bi željeli poslati u Strabourg.

Za sudjelovanje na natječaju morate imati najmanje 18 godina, živjeti u Europskoj uniji ili Hrvatskoj i imati vremena za putovanje. 

Rok prijave je 17. rujna 2012. godine u 12 sati.

eukutak.info