FantaSTikon u Zoni: Ajmo se igrat!

29_09_2015 / 00:27h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: FantaSTikon
FantaSTikon u Zoni: Ajmo se igrat!

U listopadu počinju večeri modernih društvenih igara koje svake subote u Info zonu donose organizatori FantaSTikona. Prva večer održat će se 3. listopada te će je obilježiti društvene igre s mirisom horrora, misterija i potrage.

U listopadu počinju večeri modernih društvenih igara pod nazivom Ajmo se igrat! koje svake subote od 19.30 u Info zonu donose organizatori FantaSTikona. Prva večer održat će se 3. listopada te će je obilježiti društvene igre s mirisom horrora, misterija i potrage. Ljubitelji društvenih igara pozvani su donijeti svoje omiljene društvene igre ili se pridružiti drugim igračima.

>> Pročitaj više o ekipi iza FantaSTikona
>> Prati program događanja u Zoni na infozona.hr/program


Organizacija FantaSTikona, prve splitske konvencije o temi  fantastike, igre i SF-a, okupila je članove udruge maketara Stari svijet te entuzijaste okupljene oko Carta Magica Split, jedinog fantasy&SF centra u Dalmaciji. Osim konvencije na kojoj je sudjelovalo više od 300 sudionika, u nizu njihovih organizatorskih uspješnica jest i više od 100 sudionika prvog splitskog obilježavanja Međunarodnog dana društvenih igara pa velik interes očekuju i za večeri modernih društvenih igara u Info zoni.

Povod da se prve subote zaigraju igre poput Arkham Horrora organizatori su pronašli u podatku da je prije točno 167 godina Edgar Allan Poe posljednji put viđen živ, nakon čega je nestao pod misterioznim okolnostima.