Svirka Face 2 Face

03_08_2012 / 17:42h
Svirka Face 2 Face

Ovog petka, kao i svaki idući ovog ljeta, imamo priliku za glazbeno putovanje Južnom Amerikom, SAD-om i Europom… Glazbenu avanturu nam priređuje Face 2 Face band.

Ovog petka, kao i svaki idući ovog ljeta, imamo priliku za glazbeno putovanje Južnom Amerikom, SAD-om i Europom… Glazbenu avanturu nam priređuje Face 2 Face band u romantičnom ugođaju ljetnog bara Ovčice.

Blizanci Karlo i Kristijan Mihaljević pokretači su ideje o bendu, rođene još u gimnazijskim danima. Danas već ozbiljno razmišljaju o autorskom albumu. - Materijali su nam manje-više spremnim, samo trebamo naći vremena i ući u studio – opisao je situaciju Karlo.

Virtuozni početak, lagani ritmovi, akustična gitara i flamenco imidž su ovog peteročlanog benda. Prošlog petka se u bogatoj svirci, u trajnu od preko tri sata, čulo ponajviše latin ritmova, zatim pop-rocka, funk-a... za svakoga po nešto. Pa ako ste željni dobre, kvalitetne glazbe i odlične zabave svakako dođite poslušati i doživjeti sve što vam Face 2 Face može ponuditi u glazbenom smislu.

facebook.com/face2faceband