ExYU ulaznice za The Garden

17_02_2014 / 09:38h  |  Autor: I. Z.
ExYU  ulaznice za The Garden

The Garden Festival, koji će se održati od 2. do 9. srpnja 2014. u Tisnom, objavio je cijene festivalske i dnevnih ulaznica za državljane Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH, Makedonije, Albanije i Kosova.

The Garden Festival, koji će se održati od 2. do 9. srpnja 2014. u Tisnom, objavio je cijene festivalske i dnevnih ulaznica za područje bivše Jugoslavije, tj. za državljane Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH, Makedonije, Albanije i Kosova.

Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica - 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Cijene po danima iznose 90 odnosno 120 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

The Garden Festival vraća se devetu godinu zaredom na dalmatinsku obalu, a posjetitelji će moći uživati u tjedan dana zabave i plesa. Festivalski recept i ovaj put činiti tri pozornice na otvorenom, kao i zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno. Uz klub na otvorenom Barbarellas, koji je zadužen za zabave noću, i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku.

Tradicionalno se festival žanrovski vrti oko disco i house glazbe, a poznata su već i mnoga imena. Nastupi uživo rezervirani su za Crazy P, bugarski KiNK,  Session Victim i Genius of Time, te Seven Davis JR, vlasnik klubskog hita One.

Popis izvođača može se pronaći ovdje.