Kreni na Eurodesk Treasure Hunt

13_10_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Kreni na Eurodesk Treasure Hunt

Eurodesk Treasure Hunt je uzbudljiv lov na blago kroz koji sudionici rješavaju zanimljive zagonetke i izazove, upoznaju hrvatske gradove te se informiraju o mogućnostima mobilnosti mladih.

Otvorene su prijave za Eurodesk Treasure Hunt, uzbudljiv lov na blago kroz koji će sudionici rješavati zanimljive zagonetke i izazove, upoznavati hrvatske gradove te se informirati o mogućnostima mobilnosti mladih. Lov će se održati u petak, 21. listopada, u 15 hrvatskih gradova i u dvije verzije, uživo na gradskim lokacijama i u online formatu, a prijava za splitsko izdanje događaja je na infozona.hr/prijava.

- Zadaci će biti i na hrvatskom i na engleskom jeziku pa se ovoj zabavnoj igri mogu pridružiti i mladi iz drugih zemalja koji trenutno studiraju, stažiraju ili volontiraju u Hrvatskoj. Kroz ispunjavanje zadataka sudionici mogu bilo kada u danu, sami ili u grupi, obilaziti zadane lokacije, učiti o Splitu, informirati se o mogućnostima koje im se nude te se inspirirati za prva ili nova iskustva mobilnosti. Detaljne upute i pravila dobit će nakon prijave - objasnila je Adriana Perojević iz Info zone.

Eurodesk Treasure Hunt održava se u sklopu paneuropske kampanje Time to move kojom se potiče mlade na mobilnost te se promoviraju mogućnosti volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u Europi i izvan nje. Kampanja se odvija u organizaciji Eurodesk informacijske mreže čiji je Info zona jedan od multiplikatora.