ESN Youth Academy

18_03_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: ESN Hrvatska
ESN Youth Academy

Erasmus studentska mreža Hrvatska poziva mlade da se prijave na program ESN Youth Academy kako bi se upoznali sa svime što im volontiranje može ponuditi. Termin održavanje akademije u Splitu je 23. ožujka.

Erasmus studentska mreža Hrvatska poziva mlade da se prijave na program ESN Youth Academy kako bi se upoznali sa svime što im volontiranje može ponuditi.

Naučili su te kako se dijele polinomi i od čega se sastoji stanična membrana, no ne i kako napisati najbolji CV i inspirativno motivacijsko pismo? Kako se najbolje prezentirati na razgovoru za posao ili u životu općenito? Sve su to pitanja na koja vam Erasmus studentska mreža Hrvatska (ESN Hrvatska) daje konkretan odgovor kroz ESN Youth Academy uz obavezne praktične primjere - poručuju iz ESN-a Hrvatske.

ESN Youth Academy je set edukativnih predavanja ESN-a Hrvatska čiji je cilj mladima prenijeti vještine i znanja koja su volonteri ESN-a stekli i usavršili volontiranjem, radom i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini.

Prijavi se sljedećem LINKU.

Sudjelovat ćeš na setu interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu ESN-a, studenti pomažu studentima.

Broj mjesta je ograničen, stoga se obavezno prijavi putem poveznice. Točne lokacije i vrijeme održavanja bit će naknadno objavljeni. Pratite našu Facebook stranicu i objave u Facebook eventu.

TERMINI ODRŽAVANJA PO GRADOVIMA:
22.3.2019. Zadar
23.3.2019. Zagreb
23.3.2019. Split
23.3.2019. Osijek
30.3.2019. Rijeka

Više informacija na www.esn.hr.