ESN konferencija u Zagrebu

31_10_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Erasmus Studentska Mreža Zagreb
ESN konferencija u Zagrebu

Erasmus Studentska Mreža Zagreb organizira trodnevnu (od 24. do 26. studenog) studentsku konferenciju u Zagrebu. Na konferenciji će sudjelovati članovi iz šest podružnica ESN-a Hrvatska - Dubrovnik, Osijek, Rijeka, Split, Zadar i Zagreb.

11. Nacionalna Platforma Zagreb je trodnevna studentska volonterska konferencija koju organizira studentska volonterska udruga Erasmus Studentska Mreža Zagreb u Zagrebu 24., 25. i 26. studenog 2017. godine.

Erasmus Studenska Mreža
je najveća internacionalna studentska organizacija koja broji sveukupno 40 000 studenata volontera diljem Europe sa ciljem poboljšavanja kvalitete iskustva studentske razmjene - studentima na razmjeni. Cilj ove 11. studentske volonterske konferencije je okupljanje mladih i aktivnih volontera unutar same Erasmus Studentske Mreže Hrvatska (ili ESN Hrvatska) koji su željni novih znanja, dijeljenja dobrih praksi te promoviranja mobilnosti. Na samoj konferenciji će sudjelovati članovi iz 6 podružnica ESN-a Hrvatska, a to su Dubrovnik, Osijek, Rijeka, Split, Zadar i Zagreb.

Sama konferencija će pružiti uvid u rad mreže na lokalnoj, nacionalnoj kao i internacionalnoj razini dok iskustva i znanja koje se dijele potiču od iz prve ruke tj. od samih članova koji su proteklih 6 mjeseci pohađali razne edukativne radionice i prezentacije u sklopu same mreže ponajviše u Brusellsu (Belgija), Vilnusu (Litva) , Beogradu (Srbija) itd. Trodnevni program konferencije će pružiti članovima priliku za učenje, motivaciju, inspiriranje jedno drugoga, dijeljenje ideja te najboljih praksi te planiranja uzbudljivih aktivnosti za ostatak akademske godine, a sastavljen je na dinamičan način putem predavanja, diskusija, radionica i sl. Sam sadržaj konferencije uključuje predstavljanje već uspješno provedenih događanja ESN-a Hrvatska (primjerice Croatian Erasmus Event), kako je ESN Hrvatska putem EVS program poslao studenta u Brussells, način na koji je ESN uključio međunarodne studente u manifestaciju “Hrvatska volontira” i slično.

Ako vam njihov program izgleda zanimljivo i želite sudjelovati, vidjeti na čemu rade ili biti nnjihov partner, možete ih kontaktirati na [email protected].