ESENSEE AKADEMIJA

12_04_2012 / 15:19h
ESENSEE AKADEMIJA

Prijavite se za sudjelovanje u edukacijskom programu pod nazivom “Eco-Social Development @Venture Spring2Summer 2012” koji uključuje 15-dnevno studijsko putovanje i četiri mjeseca mentorstva.

Prijavite se za sudjelovanje u edukacijskom programu pod nazivom “Eco-Social Development @Venture Spring2Summer 2012” koji uključuje 15-dnevno studijsko putovanje i četiri mjeseca mentorstva.Riječ je o coaching programu koji uključuje 15-dnevno studijsko putovanje kroz Hrvatsku i Italiju na kojem će se polaznici upoznati s najboljom praksom eko-društvenog poduzetništva u ovim zemljama. Osim studijskog putovanja polaznici će dobiti priliku i za četveromjesečno online praćenje i mentoriranje uz rad.

Edukacija će obuhvatiti sve aspekte društvenog vodstva, društvene inovacije, eko-socijalno poduzetništvo te predstavlja izvrsnu priliku za buduće (i sadašnje) aktiviste, eko-društvene lidere/inovatore/poduzetnike, menadžere, javne službenike i ostale profesionalce zainteresirane primijeniti najbolje principe i prakse eko-socijalnog poduzetništva u svome radu, organizaciji ili zajednici.

ESENSEE akademija dio je projekta ESENSEE koji je financiran od strane Europske unije, a nastoji poticati kulturu društveno-gospodarske suradnje, građanskog sudjelovanja, društvene sinergije i integralnog i održivog društveno-gospodarskog napretka zemalja i zajednica regije koristeći načela „eko-društvene ekonomije“ i društvene razvojne kapacitete građanskog sektora.

Rok prijave je 20. travnja 2012. godine.

Više informacija i prijavnicu možete pronaći na esensee.org .