Esejom do Bratislave!

10_08_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: freeimages.com
Esejom do Bratislave!

Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva objavio je natječaj za esej namijenjenim mladima u dobi od 16 do 25 godina diljem Europe. Rok za prijavu je 2. rujna 2016.

Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva (European SME Week) objavio je natječaj za esej namijenjen mladima u dobi od 16 do 25 godina diljem Europe. Natječaj se objavljuje u sklopu programa Europske komisije za tržište, industriju i poduzetništvo. 

Natječaj je otvoren svim mladim stanovnicima zemalja članica EU. Naslov eseja je Što EU može učiniti da potakne mlade na poduzetništvo? Esej ne smije biti duži od 2 500 riječi, mora biti napisan na engleskom jeziku, a svaki sudionik može prijaviti samo jedan esej.

Prva nagrada jest plaćeno putovanje i svi popratni troškovi na skupštinu u Bratislavi gdje će svoj esej prezentirati pred više od 600 posjetitelja.

Eseji koji osvoje drugo i treće mjesto bit će prikazani preko video-streaminga tijekom iste skupštine. Sva dodatna pitanja mogu se postaviti na mail: [email protected].

Rok za prijavu: 2. rujna 2016.

Više informacija na: www.youthpress.org.