Ero s ovoga svijeta

20_03_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Amadeus Events
Ero s ovoga svijeta

Željko Ninčić stiže u Split 23. ožujka kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i kao Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom "Ero sa ovoga svijeta". Svega nekoliko dana bilo je potrebno da se rasproda premijera komedije, ali da velik broj obožavatelja ne bi ostao razočaran dodana je nova izvedba u 21 sat.

Željko Ninčić stiže u Split 23. ožujka kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i kao Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom "Ero sa ovoga svijeta".

Svega nekoliko dana bilo je potrebno da se rasproda premijera komedije "Eo s ovoga svijeta" legendarnog glumca i autora Željka Ninčića. Da veliki broj obožavatelja sarajevske škole glume ne bi ostao razočaran dodana je nova izvedba 23. ožujka u 21 sat.

Nezaboravnu popularnost njegovih likova Marinka Ćutuka i Veselog kod splitske publike dokazuje činjenica da su karte za ovu hit komediju planule u vrlo kratkom roku a kako i ne bi kad su ovi likovi u više od 30 godina od njihovog prvog pojavljivanja nasmijali preko 2 milijuna gledatelja.

Koje su najnovije kletve, što ga danas čini 'neuroznim' i 'čami li još uvijek čekajući' saznat ćemo od Marinka, dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.

Svoje ulaznice možete nabaviti na blagajni dvorane Lora u radnom vremenu od 15 do 19 sati i online u sustavu croatia-tickets.com.

Informacije i rezervacije na 091 972 0540 & FB Amadeus events.