Usavršavanje ili predavanje u EU

22_01_2012 / 18:20h
Usavršavanje ili predavanje u EU

Splitsko Sveučilište objavilo je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus programa. Svrha boravka može biti održavanje nastave ili stručno usavršavanje...

Splitsko Sveučilište objavilo je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus programa u ljetnom semestru akademske godine 2011./2012 na koji se može prijaviti nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta. Svrha boravka može biti  održavanje nastave ili stručno usavršavanje, a sukladno raspoloživim sredstvima, preporuka Sveučilišta jest da trajanje mobilnosti osoblja u svrhu održavanja nastave traje od 1 do 5 radnih dana, a trajanje mobilnosti u svrhu stručnog usavršavanja 5 radnih dana.

Iznos financijske potpore za svaku pojedinačnu osobu  čini 90% najvišeg iznosa dnevnice određene od strane Europske komisije kao i stvarne putne troškove u najvišem iznosu do 400 eura u kunskoj protuvrijednosti.

Osoblje koje se prijavi na natječaj, ali ne uđe u krug osoblja odabranog za mobilnost uz potporu, može na razmjenu otići o vlastitom trošku (tzv.  zero-grant staff).

Rok za prijave je 10. veljače 2012.

unist.hr