Erasmus+ prilike za udruge

06_12_2022  |  Autor: I.Z.
Erasmus+ prilike za udruge

Agencija za mobilnost i programe EU organizira radionicu tijekom koje će predstaviti svu lepezu mogućnosti u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima.

Odjel za Erasmus+ u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU organizira radionicu tijekom koje će predstaviti svu lepezu mogućnosti u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima putem primjera uspješne prakse te pružiti potporu i savjete za pripremu i prijavu kvalitetnog projektnog prijedloga na sljedećim prijavnim rokovima.

Radionica će biti vezana isključivo uz aktivnost Mobilnosti osoba koje rade s mladima, u okviru programa Erasmus+, Ključne aktivnosti 1 u području mladih, te je namijenjena svim organizacijama koje rade s mladima te osobama koje rade s mladima, a koje žele istražiti mogućnosti koje nudi ova aktivnost te naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Mobilnosti osoba koje rade s mladima.

Radionica će se održati u četvrtak, 15. prosinca 2022. u prostorijama Leksikografskog zavoda 'Miroslav Krleža' u Zagrebu, Frankopanska 26, soba 101, 1. kat s početkom u 9,30 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je do 15 sati.

Prijave su otvorene do 11. prosinca 2022. godine putem poveznice. Ovisno o broju raspoloživih mjesta, nakon zatvaranja prijava, sudionicima radionice će zajedno s potvrdom za sudjelovanje biti poslan i detaljan raspored radionice.

Sudjelovanje na radionici je besplatno te broj osoba iz pojedine organizacije nije ograničen.

ampeu.hr