Erasmus+ fotonatječaj

26_09_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Erasmus+ fotonatječaj

Sudionici natječaja #besterasmusmoments trebaju na nekom od svojih privatnih profila na društvenim mrežama objaviti fotografiju iz razdoblja mobilnosti, studija ili stručne prakse u sklopu programa Erasmus+.

Studentska udruga ESN Hrvatska u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU i ove godine organizira nagradni fotonatječaj #besterasmusmoments. Ovogodišnja je tema "Erasmus+ u izazovnim vremenima".

Budući da je pandemija koronavirusa mnogim studentima osujetila fizičku mobilnost, u obzir dolaze i fotografije koje dočaravaju situacije s virtualnih mobilnosti. Tri najbolje fotografije bit će nagrađene, a za pobjednike su pripremljene vrijedne nagrade.

Sudionici natječaja trebaju na nekom od svojih privatnih profila na društvenim mrežama - Facebook, Instagram, Twitter - do 14. listopada 2020. do 23:00 objaviti fotografiju iz razdoblja mobilnosti, studija ili stručne prakse u sklopu programa Erasmus+. Fotografija mora biti javno podijeljena, a uz nju mora biti navedena država, mjesto ili grad i datum nastanka fotografije te oznake #BestErasmusMoments, #ErasmusDays, @ESNcroatia i @mobilnost.hr. Uz fotografiju je potrebno objaviti kraći opis iskustva s Erasmus+ mobilnosti.

Stručno povjerenstvo odabrat će tri najbolje fotografije te nagraditi njihove autore. Pobjednik osvaja VR naočale, drugoplasirani će dobiti poklon-bon u knjižari u iznosu od 500 kuna, a trećeplasirani autor dobiva paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Više informacija dostupno je na mobilnost.hr.