Entropija u Info zoni

14_09_2014 / 01:00h  |  Autor: I.Z.
Entropija u Info zoni

U goste dolazi Davor Radoja, koji se od objavljivanja svog prvog strip album Mirakul potvrdio kao jedan od naproduktivnijih hrvatskih strip autora.

Ovoga četvrtka, 18. rujna, u 20 sati u Info Zoni će se održati promocija stripa Entropy dvojca Davora Radoje (scenarij) i Well-Beea (crtež) čiji je prvi dio pod nazivom Tamara ove godine objavio američki izdavač Epicenter comics.

U goste dolazi, i sa voditeljem Ivanom Svagušom razgovara, sam Davor Radoja, koji je svoj prvi objavljeni strip album Mirakul promovirao prije dvije i pol godine upravo u Info Zoni, a od tada se potvrdio kao jedan od naproduktivnijih hrvatskih strip autora.

Kao pionir obavljivanja svojih stripova na forumu web portala stripovi.com   Davor je u tri godine objavio nekolicinu autorskih stripova sa popriličnim brojem stranica, te nekoliko stripova na kojima je kao scenarist surađivao sa crtačima.

Od već otiskanih izdanja tu su za sada: Mirakul, Štrumfovi (Mirakul 2), Entropy te ponovno Miracle, također za Epicenter comics, kojeg je Davor ponovo nacrtao i obradio za američko tržište.

Kroz otvoreni razgovor Davor će, osim strip albuma Entropy predstaviti i još neke svoje radove koje ćete moći razgrabiti po jako promotivnim cijenama te ispričati kako je došao do američkog tržišta i što sprema nova.