Emitirana je prva emisija "Zona u eteru"

24_10_2023 / 18:40h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Emitirana je prva emisija "Zona u eteru"

Ponedjeljkom u podne na Radio Kampusu.

U ponedjeljak je u programu Radio Kampusa prvi put emitirana emisija "Zona u eteru". Emisija je nastala u suradnji Info zone i Sveučilišta u Splitu te će svakog ponedjeljka u podne donositi zanimljive razgovore o aktualnim događanjima u klubu za mlade Zona.

U uredničkoj i voditeljskoj ulozi izmjenjivat će se Borna, Josipa, Marija i Tihana, voditelj i voditeljice kluba za mlade Zona. Sugovornici će im biti organizatori, ali i sudionici predavanja, edukacija, izložbi i tematskih druženja koja se održavaju u Zoni. Kroz emisiju ćemo pričati o popularnim događajima, ali i najavljivati nova zanimljiva događanja. Tako je u premijernom izdanju Josipa razgovarala s Emom Vrljičak, inicijatoricom održavanja Anime zone. Svoje dojmove podijelilo je i nekoliko sudionika tog sve popularnijeg druženja ljubitelja anime umjetnosti.

Info zona je već imala višegodišnje emisije za mlade na HR Radio Splitu i Radio Suncu, a vjerujemo da ćemo novom suradnjom zainteresirati još veći broj mladih za program kluba za mlade Zona. Klub Zona je platforma kroz koju pojedincima, organizacijama i neformalnim grupama pružamo podršku u realizaciji programa za mlade. Sada je ta podrška proširena i na dodatni medijski prostor koji im omogućavamo emisijom "Zona u eteru".

Radio Kampus se na splitskom području može slušati na frekvenciji 104.4 MHz, a program je dostupan i putem interneta. Snimke emisije dostupne su na servisu Mixcloud i na portalu infozona.hr.