Električni orgazam u Kocki!

13_12_2014 / 14:51h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Klub Kocka
Električni orgazam u Kocki!

Splitski klub Kocka ponovno otvara svoja vrata, i to u velikom stilu - koncertom legendarnog benda Električni orgazam, a odmah nakon toga kreće program Kocka non-stop, u sklopu kojeg će klub i ući u Novu godinu.

Splitski klub Kocka ponovno otvara svoja vrata, i to u velikom stilu - koncertom legendarnog benda Električni orgazam 20. prosinca! Bend koji već godinama nije nastupio u Splitu na koncertu će izvoditi najveće hitove iz svoje 30-godišnje karijere, a karte se u pretprodaji mogu kupiti u caffe baru Mosquito te na kućici Split Circusa na Rivi.

Odmah nakon toga kreće program Kocka non-stop, koji uključuje niz partya: na Badnjak, 24. prosinca, DJ Bojan u pratnji svoje bolje polovice puštat će gypsy muziku, izazivati nagone za plesom i dočaravati zvukove periferije Skopja; na Božić će se održati prvi Goa party u gradu, a za to će biti zaslužni DJ Stevo (Stiven Ruvceski) te novonastali kolektiv MonkeyMonks.

Petak, 26. prosinca, rezerviran je za polomljeniji ritam i ljubitelje Karantena serijala – ritmove drum'n'bassa na pultu će puštati VRH i Okor, a pridružit će im se i InChoon kao pojačanje. Subota, 27. prosinca,  bit će u znaku techno clubbinga i testiranja basseva u prvim redovima a testirat će ih Dubok, El Commando, Oxide i Cuisine Dub.

Prvi ovosezonski Jazz hodnik održat će se u nedjelju, 28. prosinca, a dan nakon toga, 29. prosinca, na red stiže ekipa iz community radija KLFM s eklektičnim glazbenim izborom. Dolaskom posjetitelji podržavaju ovaj jedinstveni radijski projekt te će donacijama moći dobiti KLFM-ove majice, torbe i naljepnice.

Raplection Soundsystem 30. će prosinca pripremiti gomilu hip-hopa, trapa, grimea i dancehalla, a za doček Nove godine u Kocki pobrinut će se Tentacle Testicle: sveti trojac plesnih hitova, DJ-evi Braco Plakaluša, Iko Čambra te Dj Striče Ivane pripremaju hitove 80-ih, 90-ih i ranih 2000-ih te garantiraju nekontroliranu rasplesanost udova, neobjašnjive facijalne ekspresije divljenja.

Više informacija o Kocki u prosincu potražite na Facebooku.

Aktivnosti se provode u suradnji sa Savezom udruga Klubtura putem programa Akcijskog kulturnog laboratorija (CT-Lab), a financiraju ih Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Europska kulturna fondacija.