Prijavi ekološki filmić

12_09_2012 / 16:49h
Prijavi ekološki filmić

Međunarodni festival zelene kulture objavio je natječaj za prijavljivanje amaterskih i kratkih filmova na temu urbane ekologije i održivog razvoja. Mogu se prijaviti i radovi napravljeni mobitelom, fotoaparatom ili amaterskom kamerom...

Međunarodni festival zelene kulture Green Fest objavio je natječaj za prijavljivanje amaterskih i kratkih filmova na temu urbane ekologije i održivog razvoja. Natječaj je otvoren za sve bez obzira na godine, a mogu se prijaviti i radovi napravljeni mobilnim telefonom, fotoaparatom i amaterskom video kamerom. Jedan autor može prijaviti najviše 5 filmova, a svaki film može trajati maksimalno 15 minuta.

Program kratkog filma otvoren je za profesionalce koji se bave temom prirode i ekologije. Jedan autor može prijaviti najviše 3 prijedloga, a svaki film može trajati maksimalno 30 minuta.

Green Fest održat će se u beogradskom Domu omladine od 14. do 16. studenog 2012. godine, a lista izabranih radova objavit će se 05. studenog. Rok za prijavu je 10. listopada 2012. godine.

2012.green-fest.org