EgoFree vikend

25_04_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: EgoFree
EgoFree vikend

Drugi EgoFree festival održat će se od 29. travnja do 1. svibnja u prostoru parka Turska kula.

Drugi EgoFree festival traje dan duže! Ovogodišnje izdanje festivala održat će se od 29. travnja do 1. svibnja u prostoru parka Turska kula.

Tijekom tri dana, na dvije pozornice, publika će uživati u ozračju Turske kule uz glazbu i zezanje, sunčanje na travnatim livadama, kreativne radionice i art-izlagaonice.Program festivala sva tri dana započineu12sati,azavršava u ponoć. Posjetitelji će se moći opustiti na jutarnjim satovima joge koje organizira Yoga & Art House, a članovi Dea Dia dance studija pozivaju na ZUMBA piknik. I Klub zona sudjeluje u programu festivala sa radionicom keramike, graffiti – street art radionicom i radionicom reciklaže odjeće.

Za glazbu je zaduženo preko 20 izvođača raznih žanrova predvođeni The Bambi Molestersima koji će nastupiti prvi dan festivala na glavnoj pozornici. U subotu i nedjelju posjetitelji će nakon završetka programa u Turskoj kuli moći produžiti na After Party u Judinom drvu.

Sav prikupljeni prihod ovogodišnjeg festivala donirat će se Udruzi za inkluziju Lastavice Split i njenim štićenicima. Koordinatori humanitarnog aspekta iskusni su volonteri koje okuplja splitska Udruga MoST.

Više informacija o rasporedu aktivnosti i izvođača mogu se pronaći na Facebooku EgoFree festivala.