Edukacija za pomoćnike u nastavi

18_01_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: freeimages.com / Valeer Vandenbosch
Edukacija za pomoćnike u nastavi

U Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata održat će se edukacija za pomoćnike/ice u nastavi u radu s učenicima s teškoćama. Cijena edukacije je 4500 kuna i trajati će tri mjeseca. Planirani početak programa je 6. ožujka.

U Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata održat će se edukacija za pomoćnike/ice u nastavi u radu s učenicima s teškoćama. Cilj programa je osposobiti polaznike za kvalitetan rad s učenicima s teškoćama u redovnim odgojno obrazovnim ustanovama.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani stariji od 18 godina. Potrebno je imati završenu najmanje četverogodišnju srednju školu i znati osnove rada na računalu. Od dokumenata treba priložiti potvrdu o nekažnjavanju, rodni list, domovnicu, svjedodžba o završenoj srednjoj školi, te liječničko uvjerenje o sposobnosti za obavljanje ovog posla.

Cijena edukacije je 4500 kuna, a trajati će tri mjeseca (218 sati). Planirani početak programa je 6. ožujka. Teorija će se održavati u prostorima Centra Zlatna vrata, a praktični dio u osnovnim školama s kojima Centar ima ugovor. Po završetku programa polaznici će dobiti uvjerenje o osposobljenosti za pomoćnika/icu u nastavi u radu s učenicima s teškoćama, te će im ovo osposobljavanje biti upisano u e-knjižicu.

Rok za prijavu: do početka programa.

Više informacija na linku.