Edukacija u Portugalu

08_01_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Discover the EVS / Facebook
Edukacija u Portugalu

Edukacija pod nazivom Snaga neformalnog učenja 2018 održat će se u Portugalu od 7. do 12. ožujka 2018. godine. Rok za prijavu je 21. siječnja 2018. godine.

Edukacija pod nazivom Snaga neformalnog učenja 2018 (The Power of Non Formal Education 2018) održat će se u Portugalu od 7. do 12. ožujka 2018. godine. Cilj treninga je poboljšati utjecaj neformalnog učenja kako bi se stvorile prilike da mladi postanu pravi akteri u društvu.

Trening je namijenjen osobama koje rade s mladima, trenerima, voditeljima mladih, projektnim menadžerima i donositeljima odluka u području mladih. Sudionici trebaju biti stariji od 18 godina i dobro vladati engleskim jezikom.

Sudionike će se na treningu raspravljati o snazi neformalnog učenja koristeći razne metode neformalnog obrazovanja. Osim toga, sudionici će analizirati ulogu neformalnog obrazovanja u različitim zemljama Europe, otkrit će i raspravljati o europskoj strategiji za neformalno obrazovanje te istražit značenja, uloge i komplementarnost različitih obrazovnih pristupa i metoda (formalno, neformalno, informalno).

Edukacija je financirana sredstvima iz programa Erasmus Plus te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane (prema pravilima Programa).

Rok za prijavu: 21. siječanj 2018.

Više informacija o treningu i prijavi na salto-youth.net.