E-učenje o europskim fondovima

14_10_2014 / 09:09h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: everystockphoto.com
E-učenje o europskim fondovima

Prvi studenog započet će četveromjesečna virtualna e-edukacija o korištenju europskih fondova i upravljanju projekata koji se iz njih financiraju.

EU fondovi i upravljanje projektima (EU Funds and Project Management) naziv je e-edukacije koja će se provoditi putem interneta i koja će trajati četiri mjeseca - od 1. studenog 2014. do 28. veljače 2015.

Cilj je edkuacije, čiji je radni jezik engleski, polaznike upoznati s izvorima financiranja u EU, odnosno čemu su namijenjeni, kako funkcioniraju, tko ih može koristiti i kako upravljati projektima koji se iz njih financiraju. Učit će se i o tome što je to Europa 2020., zatim kako osmisliti, kreirati, provoditi i evaluirati EU-projekt i koji su pritom alati i platforme na raspolaganju za vođenje projekta i uspostavu partnerstva, a na rasporedu je još ćitav niz tema.  Za sudjelovanje se plaća mjesečna naknada od 25 eura.

Edukacija je namijenjena stručnjacima za rad s mladima, edukatorima, liderima mladih, voditeljima projekata te EVS-mentorima/tutorima.

Rok za prijavu: 29. listopada 2014.


www.salto-youth.net