E ka! Glazba i strip u Klubu Zona

21_12_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Ivan Svaguša
 E ka! Glazba i strip u Klubu Zona

U Klubu Zona, uz atraktivan glazbeni performans na trgu, otvara se izložba stripova Ivana Svaguše. Na otvaranju će i predstaviti ukoričeno izdanje na 101 stranici u boji.

U utorak, 22. prosinca, u 19 sati u Klubu Zona, uz atraktivan glazbeni performans na trgu, otvara se izložba stripova Ivana Svaguše. Do sredine siječnja izložit će 42 originalne strip pasice serijala "E ka!", a na otvaranju će i predstaviti ukoričeno izdanje na 101 stranici u boji. Ograničen broj primjeraka bit će dostupan po promotivnoj cijeni od 100 kuna.

- Strip "E ka!" realiziran je u tehnici akvarela i tuša te je u formi pasice objavljivan na portalu infozona.hr. Sadržajem prati svakodnevnicu nekoliko likova koje svi znamo. Štoviše, to smo mi, vi, ona, on, onaj...To su Klara, Hugo, Mirna, Nik... Ono što sigurno možemo reći za njih jest da traže svoje mjesto pod suncem i pokušavaju shvatiti koji se vrag to događa ovdje i zašto te ih prožima težnja onih koji duhom ostaju mladi - potraga za smislom i životom, baš poput većine mladih u Splitu - objašnjava Ivan Svaguša, napominjući da će u Klubu Zona izložiti radove iz 2016. godine, a na drugoj promociji izložit će i preostale radove.

Izložba "E ka!" posljednja je izložba u petom ciklusu izložbi autora mlađe generacije "Mladi izlažu" realiziranog uz podršku Grada Splita.

Realizaciju izložbe sufinancira Grad Split.