Dvodnevni program C.A.V.E.-a

17_03_2014 / 14:08h  |  Autor: A.M.
Dvodnevni program C.A.V.E.-a

Mladi neafirmirani kreativci će se svojim radovima predstaviti široj publici na kulturnoj manifestaciji C.A.V.E. na Bačvicama. Uz cjelodnevni glazbeni program prezentirat će se radovi iz različitih područja, održati radionice, modna revija...

Mladi neafirmirani kreativci će se svojim radovima predstaviti široj splitskoj publici na kulturnoj manifestaciji C.A.V.E. (Creative Audio Visual Event)  koja će se održati 21. i 22. ožujka u Akvariju na Bačvicama. Uz cjelodnevni glazbeni program predstavit će se radovi iz područja slikarstva, fotografije, filma i videa, grafike, live street art-a, mode i kiparstva te dizajna interijera. 

U petak preko dana lagana glazba, navečer radionice pa modne kreacije

Svečano otvaranje najavljeno je za 20. ožujka, a doći će svi izlagači te predstavnici Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije. Večer će uljepšati Vicko Franić svojom akustičnom izvedbom, Dadanti (Udruga za promicanje eksperimentalne umjetnosti) svojim performansom, te Repassage zvucima gipsy swinga.

Vrata prvog službenog dana manifestacije otvaraju se ujutro u 10 sati, zajedno s izlagačima i DJ-evima uz lagane zvukove elektronske glazbe. U 20 sati istog dana na scenu stupa Ivan Perić sa svojim radionicama za film i video, a u 21 sat štafetu preuzima Moda na kvadrat  svojim modnim kreacijama uz pratnju disco zvukova dBART-a. 

Subota uz izlagače bogatija za ples i večernji glazbeni program 

Sljedeći dan, izlagačima i DJ-evima, u 12 sati dolazi četverosatno pojačanje, Impro Move, radionica improvizacija plesa i pokreta, rad koji je osmišljen kao umjetničko istraživanje i stvaranje umjetničkog djela. U 16 sati na repertoaru je Mondo Kick s glazbenom improvizacijom i eksperimentiranjem zvukom. U 18 sati najavljeno je malo akcije i za publiku uz interaktivno kazalište forum-teatra. Od 21 sat za glazbu se brinu Cuisine Dub koji će predstaviti svoj nedavno pokrenuti label pod nazivom Fields & Forests, zatim svima dobro poznati Banana sound uz Luku (T.B.F.) za pultom i Jurija (Stillness). Nakon toga glazbu preuzima provjereni dvojac Daff i Duje Lalin iz Deeplomatiq Crewa, a potom poznata splitska Cruise ekipa MJ Suddani, Mariano Mateljan i Madezh do ranojutarnjih sati.