Dvije noći glazbenog sna

26_06_2014 / 15:38h  |  Autor: I.Z.
Dvije noći glazbenog sna

Sudeći prema reakcijama publike i ovogodišnji San sustipanske noći mnogi dočekuju s ushitom. Podsjetimo, prva koncertna večer, rezervirana je za Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića, a druga koncertna večer pripast će Rundek Cargo triu.

Sudeći prema reakcijama publike i ovogodišnji San sustipanske noći mnogi dočekuju s ushitom. Podsjetimo, prva koncertna večer, 2. srpnja, rezervirana je za gitarističke magove i virtuoze, glazbenike svjetskoga renomea - Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića. Druga koncertna večer, 3. srpnja, pripast će Rundek Cargo triu - nastupaju Darko Rundek, violinistica Isabel i multiinstrumentalist Dutso Vranić.

Prošle godine se Urban za svoj koncert zagrijavao večer prije u publici uživajući u nastupu Rade Šerbedžije te su na kraju pred mikrofonom i pronašli neke zajedničke stihove. Rundek Cargo trio će također prvu večer provesti u publici te sve miriše na to da će se noći pod borovima nastavljati nekim neplaniranim putevima.

Ulaz na Sustipan otvara se već u 19:30 a cvrčci i DJ Kid Va stvarat će glazbenu pozadinu romantičnom zalasku sunca. Vrijedi doći ranije i na vrijeme zauzeti visoki stol ili na travi rasprostri svoju dekicu. Nakon koncerta, DJ Kid Va će vas ritmom navoditi da pogledate s druge strane Bračkog kanala i razmislite o dolasku na Voi'sa festival.

Ulaznice po cijeni od 90 kn možete kupiti u sustavu www.adriaticket.com.