Dvije komedije u Lori

25_09_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Amadeus Events
Dvije komedije u Lori

Novu sezonu predstava u Lori otvorit će dvije komedije: "U zajedničkom stanu" i "Sarmica". Predstave su na rasporedu 5. i 6. listopada. Ulaznice po cijeni od 70 kn mogu se kupiti od srijede 26. rujna na blagajni dvorane Lora ili online.

Sezonu predstava u dvorani Lora otvoriti će dvije istinske kazalište poslastice. Poznata lica hrvatskog glumišta Ksenija Pajić, Matija Prskalo, Zijad Gračić, Mladen Čutura i Pero Juričić predstaviti će se splitskoj publici sa dvije komedije. U petak 5. listopada s predstavom "U zajedničkom stanu" te u subotu 6. listopada s predstavom "Sarmica", obje izvedbe s početkom u 19.30 h.

Predstava “U zajedničkom stanu” sastoji se od niza komičnih obrata i brzih izmjena ljubavnih zapleta tijekom kojih će se gledatelji susresti sa svakodnevnicom dvaju ljubavnih parova utjelovljenih glumom sjajne glumačke ekipe koju čine Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Zijad Gračić Mladen Čutura.

"Sarmica" postavlja pitanja može li funkcionirati veza starijeg muškarca i mlade studentice, s kakvim se preprekama susreću i kolika je doza ljubomore poželjna? Odgovore na ta pitanja možete pronaći u intrigantnoj komediji u kojoj igraju; Ksenija Pajić, Pero Juričić i Mladen Čutura.

Ksenija Pajić, jedna od najvećih hrvatskih glumica, omiljena i od publike i kritike gostuje u Splitu nakon 23 godine: "Ne mogu vjerovati da su prošle pune 23 godine od mog zadnjeg gostovanja u Splitu. Sa ovim predstavama prošli smo cijelu Hrvatsku, reakcije publike su fantastične, a poziva iz Splita je bilo nebrojeno. Jako smo sretni što smo napokon uskladili termine i što ovu kazališnu sezonu startamo u Dalmaciji.”

Matija Prskalo, poznato lice hrvatskog glumišta, proslavljena u filmu i na kazališnim daskama obratila se splitskoj publici; "Drage Splićanke i Splićani pozivam vas na koktel smijeha i suza u Lori”.

Zijad Gračić, ljubimac ženskog dijela publike i jedan od najupečatljivijih lica s malog ekrana: “Uvijek je neopisivo zadovoljstvo gostovati pred splitskom publikom, za Split me vežu prekrasne uspomene, brojne uspješne predstave te se istinski radujem ponovnom dolasku u grad pod Marjanom”.

Ulaznice po cijeni od 70 kn mogu se kupiti od srijede 26. rujna na blagajni dvorane Lora, svaki dan (osim nedjelje) od 14 do 19 sati ili online u sustavu www.croatia-tickets.com.