Dubrovački Dan mladih

14_08_2014 / 18:53h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Informadur
Dubrovački Dan mladih

U dubrovačkom ljetnom kinu Slavica održala se, 11. kolovoza, u organizaciji Informadura, proslava povodom Međunarodnog dana mladih, a obuhvaćala je predstavu, filmove i nastupe mladih dubrovačkih glazbenika.

U dubrovačkom ljetnom kinu Slavica održala se, 11. kolovoza, proslava povodom Međunarodnog dana mladih koji se obilježavao idućeg dana.

Program je započeo edukativnom predstavom Gradskog društva Crvenog križa Pomozi mi, molim te koja govori o problemu nasilja u obitelji. Uslijedile su projekcije filmova Audiovizualnog centra Dubrovnik, a prikazana su tri filma Nedodirljiva, Marinovo tezoro i najnoviji film Luzer koji je izazvao salve smijeha među publikom.

U drugom dijelu programa pod reflektorima su zablistali mladi dubrovački glazbenici: Inochente i Luka Burky Pažin, Mihael Klaić, Đive Stjepović, Daisy May i bend Neverin.

Organizator proslave bio je informacijski centar INFORMADUR u suradnji s Kinematografima Dubrovnik, Upravnim odjelom za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika te s Gradskim društvom Crvenog križa.