Dramom do nagrade

06_06_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Aaron Burden / unsplash.com
Dramom do nagrade

Godišnje natjecanje u pisanju drame „The Yale Drama Series“ otvorilo je prijave za natjecanje za 2019. godinu. Natjecanje je otvoreno za pisce iz cijeloga svijeta. Rok za prijavu je 15. kolovoza.

Godišnje natjecanje u pisanju drame „The Yale Drama Series“ otvorilo je prijave za natjecanje za 2019. godinu. Natjecanje je otvoreno za nove dramske pisce iz cijelog svijeta.

Na natjecanje se mogu prijaviti originalne, neobjavljene drame na engleskom jeziku. Prijevodi, mjuzikli, adaptaciju i drame za djecu se ne prihvaćaju. Već objavljene i producirane drame neće se uzimati u obzir. Natjecanje je namijenjeno piscima koji se još nisu afirmirali.. Sudionici mogu osvojiti nagradu na natjecanju samo jednom. Drama treba biti napisana u profesionalnom formatu. Organizatori zadržavaju pravo da odbiju rukopis iz bilo kojeg razloga.

Pobjednik će osvojiti novčanu nagradu od 10 000 dolara. Yale University Press će objaviti rukopis pobjednika i organizirati dramsko čitanje rukopisa u Claire Tow kazalištu u Lincoln centru.

Prijave se vrše online putem.

Rok za prijavu: 15. kolovoza.

Za više informacija posjetite službenu stranicu natjecanja.