Drag show Divine Desire u Kocki

31_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Cabaret Tiffany
 Drag show Divine Desire u Kocki

Cabaret Tiffany projekt je ljubljanskog kluba Tiffany u kojem LGBTQ stvaraoci razvijaju scenske nastupe, a njihova izvedba Divine Desire preispituje suvremenu građansku moralnost.

Show je otkazan zbog homofobnog napada i devastiranja Kluba Tiffany u Ljubljani - više na linku. U Kocki će se održati party podrške ekipi iz Kluba Tiffany, uz najavljeni nastup DJ Coke i Ponoćnog kauboja!

Ove subote, 2. studenog, u splitskom klubu Kocka gostuje ekstravagantni ljubljanski drag show Divine Desire u izvedbi skupine Cabaret Tiffany. Klub Kocka otvara vrata u 22 sata, izvedba starta u 23 sata, a nakon ponoći glazbeni program traje od 4 sata.
Cabaret Tiffany projekt je ljubljanskog kluba Tiffany u kojem LGBTQ stvaraoci razvijaju scenske nastupe. Njihova izvedba Divine Desire preispituje suvremenu građansku moralnost. Šou se referira na društveno pronicljiv i kritički nastrojen rad slikara Otta Dixa te redatelja John Watersa koji je kroz svoj rad često provocirao moralne vrijednosti američke srednje klase.

Za glazbeni program nakon performansa pobrinut će se DJ Coka i Ponoćni Kauboj, koji će selekciju posvetiti “soundtracku” gej sauna i dark room-ova 80ih.